dimarts, 16 de maig de 2017

Mecenatge, NAUGHTY GEARS By SCALE75

Benvingut xitxarel·lo,

El proper 22 de Maig de 2017 s'acaba una campanya de mecenatge de l'empresa Scale 75, aquesta iniciativa ens porta a les noies de la línia Stean wars en format Bust. A hores d'ara ja s'ha aconseguit l'objectiu i la veritat és que té una pinta excel·lent!


La veritat és que no és la primera campanya d'aquesta empresa en la que hi participo i sempre he quedat molt content amb els resultats. Aquest cop fins i tot han afegit dos coses que valoro moltíssim. No hi ha despeses d'enviament, segurament el més lògic per les empreses és afegir-les un cop saben els paquets que han de gestionar i les dimensions d'aquests però el detall s'agraeix i molt. I la segona és que a mesura que es desbloquegen objectius hi ha miniatures de regal. Si senyors, no vull desmerèixer altres tipus de regals però la majoria de consumidors d'aquest genere si ens regalen quatre miniatures en una campanya ja fa que la valorem un 200% millor.

Una imatge dels busts...


Qualitat del producte

El producte es tracta bàsicament de la imatge mostrada. Busts d'escala 1/12 de resina. La qualitat de productes anteriors que han passat per les meves mans és molt bo. Només en un cas vaig tenir un problema amb una miniatura però només posar-me en contacte amb l'empresa em van enviar la peça afectada en un no res. En resum, la qualitat és excel·lent. En la meva opinió un merescut 9.


Preu

El preu d’un bust és de 40€.
Per saber si aquests preus són competitius compararem amb els preus de la competència. Per exemple a Nocturna trobem preus entre 50€ i 30€ més o menys. Hera models preus entre 38€ i 40€ més o menys. Scale 75 per els bustos d’aquestes característiques a la seva botiga també estan sobre aquests preus.
Tenint en compte que això és una campanya de mecenatge i per tant hauria de sortir una mica més econòmic que el preu de carrer podem afirmar que en tema preu s’ajusten al mercat i prou.
 
Aquesta era la meva reflexió en els busts de la campanya de Luxumbra, i per aquest cas és igualment vàlida però el fet d'incloure despeses d'enviament i els regals fa que la nota pugi fins a un 7.

Temps d’espera

La campanya finalitza 22 de Maig i la data prevista d’entrega és Setembre 2017. Són aproximadament 3 mesos i si pressuposem que ho compliran és una molt bona noticia i més tenint Agost pel mig. Si comparo amb la resta de campanyes en les que he participat és un temps d’espera molt bo. Nota: 8

Regals

En la meva opinió en aquesta campanya hi trobo els millors regals de totes les que ha realitzat la marca fins al moment. Nota: 8 (No deixeu de visitar l'enllaç del final de l'article per veure-ho en detall)


Nota final

Si fem mitjana tenim (9+7+8+8)/4  = 8. Crec que és una molt bona campanya i no cal realitzar una gran despesa per participar-hi. Animeu-vos que encara queden uns dies.

Enllaç a kickstarter


A reveure,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada