dilluns, 1 de maig de 2017

Diada Sant Jordi 2017

Benvingut xitxarel·lo,

El passat diumenge es va celebrar la diada de Sant Jordi d'enguany. Una cita amb el calendari amb els símbols de la cultura i l'amor. L'amor el deixarem per un altre tipus de bloc però la nostra afició també pot ser cultura.

 En el meu cas he adquirit dos llibres relacionats amb el modelisme. Un en anglès i un altre en castellà. És realment difícil aconseguir material d'aquest tipus en català així doncs no ens queda més remei que internacionalitzar-nos.

Un és un còmic relacionat amb el joc Infinity The Game. Porta per títol Outrage i es tracta d'una novel·la gràfica del tàndem Víctor Santos i Kenny Ruíz.
El segon és un llibre en anglès dedicat a l'escultura tradicional de miniatures, que porta per títol Beginner's Guide To Sculpting Characters In Clay.


El còmic té un aspecte molt bo, es nota un gran treball en els acabats i en el disseny. És en blanc i negre aspecte molt recorregut per aquests tipus de novel·les gràfiques així que ens trobem amb un producte que tot i que està basat en un joc de miniatures no desentona gens en el seu genere.

De l'argument no us puc explicar gaire perquè tot just l'estic començant així que ho deixarem per més endavant, però tant pels amants del transfon del joc com per aquells que no els importa tant aquest aspecte us puc avançar que de moment em sembla molt correcte.

El llibre d'escultura es tracta pràcticament de cinc projectes amb infinitat de fotografies i explicacions pas a pas del procés. En concret podem veure com autèntics mestres realitzen una soldat espacial humana, una sirena, un bust nan, un cyborg i finalment algun tipus de tritó que representa un emperador dels oceans.

A part dels tutorials tenim una molt bona introducció i un primer apartat de recursos i materials. On s'expliquen la majoria de coses bàsiques i eines que necessitarem per començar en aquest món o bé intentar seguir els tutorials.

I vosaltres, heu adquirit algun llibre "friki" aquest Sant Jordi?

A reveure,


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada