dissabte, 1 d’abril de 2017

Legion of everblight, Saeryn1 Battlegroup +10

Benvingut xitxarel·lo,

Ens trobem davant la segona fita per la nostra primera llista de la Legió. En aquest cas necessitem deu punts a més del grup de combat cobert per la puntuació del Warlock. Presentem a la bèstia lleugera Nephilim Protector.


Segons sembla en la recent versió del joc aquesta bèstia s’ha tornat una mica més estable, sobretot amb la seva habilitat Shield Guard, que permet protegir-se millor de les bones armes de dispar actuals. Tot i que contra una bona llista de trets poca cosa podrem fer. I l'inconvenient més gran és el seu cost, que per ser una bèstia lleugera és car.

L’altre habilitat interessant, Guard Dog, ens servirà per protegir al nostre Warlock. A menys que l’enemic tingui facilitat per tirar-nos a terra o uns atributs de melé i dispar molt bons serà realment difícil matar al Warlock.

Amb el seu Animus – Ornery obté l’habilitat d’Atac venjatiu (Retaliatory Strike). Si una miniatura amb l’habilitat Retaliatory Strike és colpejada (hit) per un atac melé enemic durant torn enemic, després de resoldre aquest atac immediatament tens dret a un atac melé bàsic contra l’atacant per la miniatura atacada. Aquesta habilitat solament es pot realitzar un cop per torn.

La sinergia específica amb la Saeryn, Omen of everblight no té res més d’especial que fer més difícil matar-la. Però en el nostre cas, quan estem aprenent tot allò que permet fer-nos una mica més durs és sempre benvingut.

Tot seguit les fotografies...

A reveure,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada