dijous, 16 de març de 2017

Millora la teva pintura, Patreon


Benvingut xitxarel·lo,


Avui anem a parlar d’un dels aspectes més interessants per mi del hobby. Es tracta de la millora continua de les habilitats de pintura, configuració de vinyetes, i l’aspecte més artístic. Què està de moda per millorar la teva pintura? Patreon...Patreon és una plataforma a la xarxa amb la finalitat de compartir continguts. Aquesta plataforma permet al creador de continguts rebre micropagaments per les seves publicacions. Tenim dues opcions, demanar pagament mensual o per element creat.

Jo vaig conèixer aquesta plataforma per la gent de Painting Buddha. En aquest cas demanaven un micropagament per vídeo penjat. I la veritat és que a nivell de patró es va poder aconseguir moltíssim material i de gran qualitat. Actualment desconec si aquest projecte segueix viu, tornarà a reflotar o no, ja que el seu màxim responsable ha tingut problemes seriosos de salut i finalment ha estat impossible mantenir econòmicament el projecte. De totes formes l’artista Ben komets ha creat el seu propi Patreon per si hi esteu interessats.

Jo personalment he intentat reproduir els tutorials de la caixa d’inici de Games Workshop per l’Era de Sigmar. En concret un Sigmarine i el personatge de Khorne Khorgos Khull. És possible que més endavant us mostri algun d’aquests exercicis.

A nivell internacional trobem molts altres artistes que estan provant aquesta opció. Us deixo un recull d'enllaços per donar-hi un cop d’ull.
I a nivell nacional els següents:


Realment és una bona plataforma i permet aprendre moltes coses per un preu ridícul, jo per exemple participo en un parell per no més de 10$ al mes. Aquesta plataforma permet obtenir molts avantatges dels artistes, influir en futurs projectes, mantenir un contacte directe, etc. Aquesta és la meva visió com a usuari, així que ja ho sabeu si voleu aprofitar els recursos que ens ofereix el segle XXI no pareu de créixer!!!

A reveure,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada