dimecres, 1 de març de 2017

Legion of everblight, Saeryn1 Battlegroup


Benvingut xitxarel·lo,

Anem a analitzar el Battlegroup de la legió amb la Warlock Saeryn, Omen of everblight i les bèsties Angelius i Nephilim Bolt Thrower. Com ja vàrem veure en un article anterior, Compres Hordes/Legion of everblight, la primera fita és pintar-lo i jugar-hi.
Per jugar-hi cal conèixer molt bé les cartes de cadascuna de les miniatures que s’utilitzaran. Recentment Privateer Press ha alliberat certes cartes i per tant es poden comentar els continguts sense incórrer en cap violació de drets, les podeu trobar a la pàgina oficial. En aquests moments només puc mostrar la carta del Warlock.

 


Anem a detallar les dades que apareixen aquí...

En primer lloc els atributs del personatge.
SPD – Velocitat, polsades que pot recórrer la miniatura.
STR – Força física de la miniatura.
MAT – Habilitat cos a cos.
RAT– Habilitat amb armes a distància.
DEF – Defensa, habilitat per evitar ser impactat.
ARM – Armadura, resistència a patir mal.

Un arma a distància. Thrown Deathspur.
RNG – Abast, distància màxima en polsades de l’arma.
ROF – Cadència de foc, nombre màxim de vegades que es pot fer servir l’arma contra un objectiu.
AOE – Àrea d’efecte, diàmetre en polsades de l’àrea afectada per l’arma.
POW – Potència, la quantitat de mal que fa l’arma.

Arma cos a cos. Deathspur.
RNG – Abast, distància màxima en polsades de l’arma.
POW – Potència, la quantitat de mal que fa l’arma.
P+S – Potència més força.

I finalment la Fúria i Punts de mal o ferides. La fúria, determina la zona de control del Warlock i els punts de fúria inicials.SAERYN1
CHANNELER[RHYAS] – Mentre la Saeryn sigui en zona de control d'en Rhyas, aquest pot canalitzar encanteris a través de sí.
FORCE BARRIER – La Saeryn obté un +2 a DEF contra atacs a distància i no pateix mal per explosió.

THROWN DEATHSPUR
GRIEVOUS WOUNDS – Una miniatura ferida per aquesta arma perd Resistent (Tough) i no pot ignorar mal durant un torn.
THROWN – Afegeix un modificador de força a l’atribut POW de l’arma.

DEATHSPUR
GRIEVOUS WOUNDS – Una miniatura ferida per aquesta arma perd Resistent (Tough) i no pot ignorar mal durant un torn.COST – Punts de fúria que ha de gastar el Warlock per realitzar l’encanteri.
RNG – Abast, distància màxima en polsades de l’arma.
AOE – Àrea d’efecte, diàmetre en polsades de l’àrea afectada per l’arma.
POW – Potència, la quantitat de mal que fa l’arma.
DUR – Encanteri mantingut.
OFF – Encanteri Ofensiu.BANISHING WARD – Els encanteris o animi mantinguts de l’enemic, sobre una figura/unitat amiga, desapareixen. Les figures afectades no poden ser objectiu d’encanteris o animi enemics.
BLIGHT BRINGER – l’AOE es manté en joc un torn. Mentre s’estigui en contacte amb la plantilla, figures enemigues que no siguin caster no poden gastar punts de focus, no poden canalitzar encanteris, i no poden forçar-se.
BREATH STEALER – La figura/unitat objectiu pateix -2 SPD i DEF per un torn. Aquest encanteri només es pot llançar un cop per activació.
HELLFIRE – Figures incapacitades per aquest encanteri no poden realitzar tirada Resistent (Tough). Figures encaixonades (Boxed) per aquest encanteri es retiren de la partida.
RESPAWN – Quan una figura de base gran o bestia lleugera del grup de combat és incapacitada per un atac enemic en qualsevol moment excepte si està avançant, col·loca-la completament a un màxim de 3” de la seva posició inicial. Elimina un punt de mal de cada atribut, en aquell moment l’encanteri desapareix.Per les seves habilitats com a fetillera, Saeryn pot dotar a tot el seu exèrcit amb l’habilitat poder frustrat (blighted power), una sinistra cobertura que protegeix les seves carns i transforma en acer les seves ments, permetent-los suportar atacs mortals abans de prendre represàlies.

Mentre s’estigui a la zona de control de la Saeryn, les miniatures amigues obtenen +3 ARM i les miniatures del grup de combat obtenen també l’habilitat d’Atac venjatiu (Retaliatory Strike). Si una miniatura amb l’habilitat Retaliatory Strike és colpejada (hit) per un atac melé enemic durant torn enemic, després de resoldre aquest atac immediatament tens dret a un atac melé bàsic contra l’atacant per la miniatura atacada. Aquesta habilitat solament es pot realitzar un cop per torn.

I per acabar l'article us mostro el meu grup de combat pintat...A reveure,


0 comentaris:

Publica un comentari