dimecres, 1 de febrer de 2017

Compres Hordes/Legion of everblight

Benvingut xitxarel·lo,


Anem a començar a planificar el que necessitem per tancar una primera llista per el joc Hordes i facció Legion of everblight. Intentarem tenir un pressupost contingut i aconseguir el màxim d’elements necessaris en el mínim de compres.


 La meva primera compra va ser compulsiva i sense atendre a gaires raons així que no busqueu gaire sentit. Primer el warlock que en el meu cas va ser la Saeryn, Omen of everblight, 2 x Angelius i 3 x Spell Martyr. Per què? No en tinc ni idea, en el moment de realitzar la compra no en sabia res d’aquest joc i per tant no puc atendre a raons més que per pur impuls.

La segona compra ja va ser més pensada i aprofitant la sortida d’MKIII és una molt bona opció comprar una capsa d’inici o Battlegroup. La capsa ‘Legion of everblight battlegroup box’ conté cinc miniatures de plàstic, un manual bàsic d’inici, un taulell de joc de paper, una guia introductòria, un manual d’Hordes en versió lleugera, un regle de 18”, 4 daus, 10 marcadors de Fúria i 3 marcadors d’encanteri.

Per la tercera compra vaig aprofitar la capsa de dos jugadors d’MKII. Em vaig quedar amb les miniatures de la Legió. En concret, Carnivean, 4 x Shredders, una unitat de Warspears i la warcaster Lylyth, Herald of everblight.

Fem un recull de les miniatures que tenim Saeryn, Omen of everblight, Kryssa, Conviction of everblight, Lylyth, Herald of everblight, Nephilim Bolt Thrower, Neraph, Angelius x2, Spell Martyr x3, Carnivean, Shredder x6, Blighted Ogrun Warspears - Leader & 4 Grunts. Amb tot això ja podem confeccionar una llista inicial però per tal de seguir el Journeyman League farem unes compres més. Nephilim Protector, The Forsaken, WarspearChieftain, Blighted Nyss Sheperd y Blighted Nyss Sorceress & Hellion.

I finalment realitzarem la llista segons l’escalada que proposa la Journeyman League.Battlegroup
Saeryn, Omen of Everblight, Angelius i Nephilim Bolt Thrower.
Battlegroup + 10
Saeryn, Omen of Everblight, Angelius, Nephilim Bolt Thrower i Nephilim Protector.
Battlegroup + 25
Saeryn, Omen of Everblight, Angelius, Nephilim Bolt Thrower, Nephilim Protector i Blighted Ogrun Warspears - Leader & 4 Grunts.
Battlegroup + 50
Saeryn, Omen of Everblight, Angelius, Neraph, Nephilim Bolt Thrower, Nephilim Protector, The Forsaken, Shredder, Blighted Ogrun Warspears - Leader & 4 Grunts i Warspear Chieftain.
Battlegroup + 65
Saeryn, Omen of Everblight, Angelius, Angelius, Neraph, Nephilim Bolt Thrower, Nephilim Protector, The Forsaken, Blighted Ogrun Warspears - Leader & 4 Grunts, Warspear Chieftain, Blighted Nyss Shepherd i Spell Martyr.
Battlegroup + 75
Saeryn, Omen of Everblight, Angelius, Angelius, Neraph, Nephilim Bolt Thrower, Nephilim Protector, Blighted Nyss Sorceress & Hellion, Shredder, The Forsaken, Blighted Ogrun Warspears - Leader & 4 Grunts, Warspear Chieftain, Blighted Nyss Shepherd i Spell Martyr.

A reveure,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada