diumenge, 1 de gener de 2017

Projectes 2017

Benvingut xitxarel·lo,

En aquest Hobby nostre és molt comú començar molts projectes i no acabar-ne cap. És per això que sembla bona idea fer una petita bitàcola de tot allò que relacioni els nostres objectius i els resultats aconseguits. Per començar cal tenir molt clar quins seran els objectius.

Passo a enumerar els meus objectius per ordre de prioritat.

  1. Pintar i jugar un joc popular del meu club.
  2. Millorar en la pintura.
  3. Pintar i jugar un nou exèrcit d’infinity.
  4. Possibles novetats.

 Al meu club, Asociación el Poder del Anillo, hi ha dos tipus de socis clarament diferenciats en dos grups. El jugador i el tasta miques. El jugador és aquell que ve de jocs com els de Games Workshop i l’important per ell és jugar, competir i guanyar. Al costat contrari hi tenim el tasta miques, aquell aficionat que juga a molts jocs i normalment fuig dels aspectes més competitius, fins i tot es poden considerar jocs minoritaris. Jo m’incloc al segon grup i per tal d’interactuar més amb el primer grup he decidit pintar i jugar al joc de moda. Warmachine / Hordes. La facció escollida és Legion of Everblight i el que faré és seguir les instruccions que proposa Privateer Press en la seva Journeyman League. En futures entrades detallarem el procés, l’objectiu és que abans d’acabar l’any en curs tingui una llista complerta de 75 punts. Per tant aniré realitzant petits articles mostrant el progrés d’aquesta tasca.

És un fet que si les miniatures són part de la meva vida és pels aspectes de hobby que tenen. La frase que millor definiria aquesta relació és ‘Jo jugo a jocs de miniatures perquè m’agrada pintar’. Està clar que si el que més m’agrada és pintar sempre és una bona opció seguir millorant i aprenent. En els articles d’aquest apartat aniré mostrant diferents recursos existents a l’abast de tothom i possibles mini projectes per anar millorant les nostres habilitats.

Infinity The Game, aquest per mi és el joc de miniatures més ben parit del panorama actual. Les miniatures són molt bones, són atractives tant per jugadors com per pintors i l’aspecte tàctic del joc és fascinant. Hi ha un aspecte per mi primordial. Si faig memòria de quan començava a jugar a warhammer 40.000 el que recordo són partides de hores i hores on passaves per diferents torns interminables on eres un mer espectador del que feia o volia fer el teu contrincant fins que et tornava a tocar. Però d’això ja fa més de 20 anys, potser no era el meu joc i ja està. El que si està clar és que el sistema de joc d’infinity és dinàmic, divertit i enganxa tant a jugadors competitius com a ocasionals. Jo jugo amb Nòmades però amb la nova era N3 del joc crec que és un exèrcit una mica coix així que intentarem confeccionar una llista inicial de Servei Imperial.

Per últim però no per això menys important tenim un espai per possibles novetats o canvis de prioritats. Hi ha rumors de que al Març Knight Models presentarà el seu nou joc ambientat en el món de Harry Potter, sembla que s’anomenarà Harry Potter Miniature Game (HPMG), tinc pendent completar la banda d’en Joker de Batman Miniature Game (BMG), El senyor dels anells i el Hobbit, Fallen Frontiers, Blood Bowl, Imperial Assault, i tants d’altres...

A reveure,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada